• Pápadog.hu

 • 8500 Pápa, Somlai út 65.

Az egyesület és a pápa környéki kutyás élet támogatói

Ha szeretnél egy okos, engedelmes társat, akire büszke lehetsz…
Ha “csak” egy kérdésed van, egy pici probléma ami, megoldásra vár…
Ha csak egy jó kutyás csapat tagja szeretnél lenni, négylábú barátoddal…
Ha a tanulás mellett kellemes társaságra vágysz…

Gyere el hozzánk!

A Recse Kutyakiképző Iskola az átlagember igényeihez igazodik. Minden kutyafajta képzését garanciával vállaljuk. Iskolánkban működik kutyaovi, engedelmes és őrző-védő képzés, kiállításra, tenyészszemlére és munkavizsgára való felkészítés. Egyéni, csoportos és alkalmi kiképzés mellett speciális őrző-védőképzést is vállalunk: háznál, üzletben, telephelyen járművédelemmel.

Iskolánk kutya-kalandparkja is folyamatosan bővül!

http://recse-kutyaiskola.hu/

Üzletünket Tappancs Állateledel és Felszerelés Szaküzlet néven 2007. június 1-én nyitottuk. Kutyatartóként felismertük, hogy Pápán és környékén igény van egy igényesen kialakított, széles választékkal rendelkező üzletre. A kezdeti nehézségek után talán már mára teljesen beletanultunk, így mindenkit tejes körűen ki tudunk szolgálni, legyen az macska-, kutya- vagy bármilyen kisállattartó.

Minden üzletünkbe látogató vevőnek próbáljuk elmondani az egészséges kutya- és macskatáplálás alapvető ismereteit. Ehhez hozzátartozik, hogy nem támogatjuk a médiában olyan nagyon reklámozott sok színezéket és mesterséges anyagot tartalmazó, általunk csak színes tápoknak nevezett termékeket, így ezeket nem is árusítjuk. Ehelyett elmagyarázzuk az átlag gazda számára ismeretlen tápok előnyeit és hátrányait. Továbbá elmondjuk, hogy milyen korú, méretű, ivarú egyeddel milyen eledelt etessen.

Filozófiánkhoz hozzátartozik a felelős kutyatartás és a kutyával való kulturált együttélés népszerűsítése, így 2008-ban megrendeztük az 1. Pápai Kutyás Sport és Családi napot. A sikerre felbuzdulva és néhány lelkes kutyással összefogva megalapítottuk a Pápai Ebtenyésztők és Hobbikutyások Egyesületét, amely már további két ilyen napot szervezett illetve részt vett több városi rendezvényen.

Állatorvosként azok közé tartozunk akik talán az átlagnál szorosabb szálakkal kapcsolódunk az állatokhoz, azért lettünk állatorvosok, hogy segíteni tudjunk rajtuk. Mindenki tudja, hogy a legegyszerűbb dolgok, mint az allergiás viszketés, gyomorrontás, haspuffadás, fogfájás milyen kellemetlenségeket, fájdalmakat tudnak okozni.
Hétfőtől péntekig 15:00-18:00-ig, hétvégén és ünnepnapokon 17:30-18:00-ig vagyunk nyitva. Sürgős esetben soron kívül is bemegyek a rendelőbe, vagy házhoz megyek. Hívjon bátran!
Lehetőség van Időpontegyeztetés-re is hétköznap 15-18 óra között a +36 89 313 179, +36 70 386 5542
dr Kovács Jenő – állatorvos, lógyógyász specialista (Pápa határában működtetjük a lókórházat. Itt lehetőség van a lovak bentlakásos megfigyelésére, korszerű diagnosztikára és műtétekre.)
Ha időpontot nem egyeztet, akkor is érdemes tudni, hogy a rendelés eleje 15-16 óra között általában nyugodtabb, ebben az időszakban gyorsabban sorra kerülhet.
Pápa, 8500, Gyurátz Ferenc u. 16.

Grooming.hu - 5% kedvezmény

Elérhetőségeink
    • G.R. Kereskedelmi és Szolgáltató BT
    • 9029 Győr, Csalogány u.43
    • Telefon: +36 96 332758
    • Mobil: +36 20 971 6203 vagy +36 20 952 7088
    • Email: grbt@kabelnet.hu

www.grooming.hu

Szakácsné Rita vagyok. Családi vállalkozásunkat G.R. BT néven férjemmel, Gáborral 1995-ben alapítottuk napszemüvegek és egyéb kiegészítők kereskedelmével, ami jelenleg is tart.
Miért kezdtünk el foglalkozni kisállat kozmetikai termékekkel?
Már 1992-ben az angol cocker spánielek szerelmesei voltunk. Pár évvel később megérkezett első kiállítási minőségű kutyánk Athina és kennelt alapítottunk Athina’s Product néven. Kutyáink számának növekedése szükségessé tette, hogy magam kozmetikázzam őket, de végül kedvet éreztem más fajtákhoz is. A tanfolyam elvégzése után megnyitottam ‘Champions’ kutyaszalonomat, ahol nagy tapasztalatot szereztem a különböző kozmetikumok használatával.
Négy évvel ezelőtt Dániában felkészítettem egy spánielt kiállításra, ezért ajándékba kaptam egy feketítő sampont, melynek a neve Emerald Black® volt. Ez a sampon az addig használtaktól eltérően valami új csodát tett kutyáim szőrével és teljesen rabul ejtett. Hosszú ideig kerestem, de csak külföldön egy-egy kiállítás alkalmával jutottam hozzá. Ezért elhatároztuk, hogy felvesszük a kapcsolatot a Double K Industries amerikai céggel és elkezdjük a termékek forgalmazását szinte a teljes kollekciójukkal Magyarországon is.

Bízunk abban, hogy te is megtapasztalod ezen ápolók és szárító gépek professzionális hatását. Termékleírásaink segítséget nyújtanak a megfelelő választásban, de nagy örömmel adunk tanácsot, ha felveszed a kapcsolatot velünk.

http://kutyakozmetikai.hu/

Kutyaruhák és kiegészítők minden alkalomra, minden méretben, számtalan stílusban!

Látva a saját kutyáimat milyen nagy örömmel és elégedettséggel viselik a különböző csinos ruhákat, egy kívánságom van: az összes kis kedvenc legyen ilyen! A kutyák is tündökölhetnek a szivárvány színeiben és elegánsan vonulhatnak végig az utcákon séta közben.

NYITVA TARTÁS

 • Hétfőtől vasárnapig: 12-21-ig

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 1052 Budapest, Galamb Utca 4. 
Tel: +36 70 942 3266 vagy +36 70 773 3973

Szabaduljon meg a rossz méretű kutyaruhától MOST és MINDÖRÖKRE!

Elege van abból, hogy az üzletekben kapható kutyaruhák nem megfelelő méretűek, az egyik hosszú, a másik bő, a harmadiknak meg nem tetszik a színe? Elege van abból, hogy a drága idejét vesztegeti azzal, hogy egyik üzletből a másikba jár? Elege van abból, hogy sok hetet kell várni, míg külföldről megérkezik a rendelt (de méretben nem biztos, hogy megfelelő) kutyaruha? Elege van abból, hogy tucattermékkel találkozik kutyasétáltatás közben? Elege van abból, hogy a kutyaruha nem védi elég hosszan kedvence hasát? Elege van, hogy nem talál a kutya fajtájához, testalkatához, neméhez megfelelően illeszkedő kutyaruhát?

https://www.facebook.com/kotikutyaruha/

KÖZELEDIK A NAGY NAP?
NEM FELEJTETTÉL EL VALAMIT?

Kitűztétek az esküvő időpontját, kiválasztottátok már a helyet. Az esküvői ruha lefoglalva és a csokor is már megrendelve. A meghívók hamarosan elkészülnek… Na de nem felejtettél el valamit? Gondoltál arra, hogy az Életed egy másik fontos szereplője is jelen legyen ezen a különleges eseményen? Az, aki ott van veled a mindennapjaidban, aki epekedve vár és rohan hozzád az ajtóban, mikor hazaérsz. Aki ugyanúgy az életed része, mint az, akivel éppen a házasságodat tervezed. A kedvenc kutyusod sem maradhat le erről a fontos eseményről! A Nagy Napon Ő is valami különlegeset érdemel, valami olyat, ami az egész ceremóniába beleolvad. Az ő megjelenését is varázsold különlegessé, akár egy kis csokornyakkendővel, nyakdísszel, vagy ha bevállalósabb vagy, akkor alkalmi kutyaruhával vagy frakkal. Ha egyedi elképzelésed van, az sem probléma, várom a megkeresésedet, hogy egyeztetni tudjunk.

https://www.facebook.com/galeriabisztro/

Friss és finom ételekkel, minőségi bor- és italkínálattal várjuk kedves vendégeinket kellemes hangulatú Bisztrónkban, Fő téri teraszunkon vagy akár műemlék jellegű termeink egyikében.

NYITVA TARTÁS

 • Hétfőtől csütörtökig: 11-22-ig
 • Pénteken és szombaton: 11-00-ig
 • Vasárnap: 11-21-ig
http://www.galeria.infopapa.hu/bemutato
Három-Tátrai Alumínium nyílászárók - 30% kedvezmény az anyagárból

Elérhetőségeink

 • Tátrai Tamás
 • Telefon: +36 30 466 6457
 • Email: info@3t-aluminiumajtoablak.hu
Ajtót, ablakot keres?
Felújítaná épületét?
Most vág bele egy építkezésbe?

A technológiai fejlődés manapság már nem újdonság, hanem egy olyan tényező, melyet mindenképpen számításba kell venni minden tervezési, kivitelezési folyamatnál. Ez vonatkozik egy ház építésére, a robot technika fejlődésére épp úgy, mint mindennapi életünkre és természetesen a nyílászárókra is.
A Három-Tátrai által kivitelezett alumínium szerkezetek (ajtók, ablakok, függönyfalak) hosszútávú megoldást jelentenek ügyfeleinknek. Alumínium nyílászáróink időtállóak, alacsony karbantartási igényűek, magas műszaki paraméterekkel rendelkeznek (hőátbocsátás, terhelhetőség) és kreatívan tervezhetőek, kivitelezhetőek, mind alakilag, méretileg, nyithatóságilag, színileg. Termékeink a RAL színskála bármelyik színében rendelhetőek, ezen felül lehetőség van többféle famintázatú festésre is.
Az alumínium nyílászáróink minőségét tekintve bármely más anyagból készült szerkezet élettartamát felülmúlják, kiemelkedően magas ellenállósággal rendelkeznek a természeti viszonyokkal szemben.

http://3t-aluminiumnyilaszaro.hu/
http://3t-aluminiumajtoablak.hu/

Gáspár Medical Center - Bronz kártya kedvezmény

ELÉRHETŐSÉGEK

 • Hétfőtől péntekig: 8:00-20:00-ig
 • Cím: 1085 Budapest, József körút 37. 2/10.
 • Telefon: +3630 328 6337 vagy +36 1 3178175
 • Email: info@gasparmed.hu
 • Facebook: https://www.facebook.com/GasparDental/

A fogászat és szájsebészet teljes kínálata egy helyen

És még sok más egészségügyi szolgáltatás professzionális minőségben, elérhető áron, családias környezetben...

Szeretettel várjuk a Gáspár Medical Centerben és a Gáspár Dentálban, ahol a teljes fogászat és szájsebészeti ellátás mellett számos más egészségügyi szolgáltatást is kínálunk Ön és családja számára.

Miért válasszon minket?

Mert nálunk biztosan

 • személyre szabott kezelésben részesül az Ön igényeinek és lehetőségeinek figyelembevételével
 • kizárólag kiváló és prémium minőségű anyagokat használunk
 • minden kollégánk szakmailag felkészült, tapasztalt, megbízható, kedves és türelmes
 • számos kimagasló szaktekintéllyel büszkélkedhet csapatunk, akik igyekszenek megoldani a legnehezebb, szinte lehetetlennek tűnő feladatokat is
 • számos csúcstechnológiás gépet és világújdonságnak számító módszert alkalmazunk a mindennapi kezelésekben is a leghatékonyabb eredmény és az Ön kényelme érdekében, mindezt családias, barátságos környezetben, Budapest szívében kínáljuk elérhető áron.

http://gaspardental.hu

Dr. Kiss Valéria ügyvéd - 10% kedvezmény

Elérhetőség

Jogi problémája esetén, állok rendelkezésére!

Szakterületeim:

 • polgári peres eljárások
 • a munkajog
 • társasági jog (Kft, Bt, Kk, alapítványok)
 • egyházi ügyek
 • ingatlanjog (adásvételi- és ajándékozási szerződések)
 • családjog, örökösödési ügyek
 • külföldiek ingatlanszerzése
 • biztosítási ügyek
Időpont egyeztetés céljából kérem, hívja a fenti vonalas telefonszámot!

Autó fórum Riegler

ELÉRHETŐSÉGEK

 • Győr – Pesti út 4.Telefon: 06-96/513-100
  Fax: 06-96/513-104
  riegler@autoforumriegler.hu
 • Tatabánya -Alkotmány u. 2/BTelefon: 06-34/312-015
  Fax: 06-34/312-016
  rieglertb@autoforumriegler.hu

Márkaszervíz és márkakereskedés

Az Autófórum Riegler Kft. a Fiat személy és haszongépjárművek, Alfa Romeo, Jeep és Mazda típusok hivatalos márkakereskedője és márkaszervize, valamint a Citroën modellek hivatalos márkaszervize két telephelyen, Győrben és Tatabányán áll az ügyfelek rendelkezésére.

Fő küldetésünknek tekintjük ügyfeleink megelégedésének biztosítása szolgáltatásaink minőségében és biztonságában. Alapelvünk, hogy érzékenyen és rugalmasan reagáljunk a változó igényekre. Aktív kapcsolatot tartunk fent ügyfeleinkkel, folyamatosan mérjük a vevői megelégedettséget annak érdekében, hogy időben azonosítani tudjuk a részükről felmerülő elvárásokat.

http://www.autoforumriegler.hu/
https://www.facebook.com/Autoforum.Riegler
A weboldal sütiket (cookie) használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A biztonságos böngészés mellett, az oldal teljes tartalmának megtekintéséhez a sütik (cookie) engedélyezése szükséges.